El Patronat de la Politècnica de Girona reconeix 10 estudiats amb el Premi Talent

S’han atorgat 3 premis als millors expedients globals, 5 als millors expedients per àmbits i s’ha guardonat al millor expedient femení i al millor expedient de cicles formatius

Guanyadors Premis Talent

Guanyadors Premis Talent / Escola Politècnica Superior de Girona

Redacció

El Patronat de la Politècnica de Girona i la Fundació La Caixa han atorgat els Premis Talent, que reconeixen i premien els futurs estudiats de la Politècnica. En total s’han atorgat 3 premis als millors expedients globals, 5 als millors expedients per àmbits (industrial, informàtic, agroalimentari i d’arquitectura i edificació) i també s’ha guardonat al millor expedient femení i al millor expedient procedent de cicles formatius. Del total de premiats, s’han reconegut sis  noies i quatre nois d’entre els 703 estudiants de nova entrada.

Els premiats

Mireia Costas, David González i Paula Solés han rebut el Premi Talent al millor expedient global; Xènia Palomé, Joana Català, Esteve Navarro, Mariona Badia, Darius Santa han estat distingits amb el Premi Talent al millor expedient per àmbits, Emma Aguilera ha estat reconeguda amb el millor expedient femení i Oleksandr Fidchak ha estat guardonat pel seu expedient procedent de cicle formatiu.

L’objectiu dels Premis Talent és atraure talent a l’Escola Politècnica Superior de Girona. Amb aquests guardons es reconeixen i es premien els futurs estudiats de la Politècnica amb millor currículum acadèmic en el seu accés a la Universitat.