El lladre reincident de Banyoles ingressa al Centre d’Internament d’Estrangers

El jove que acumulava 29 detencions entra finalment en un procés d’expulsió 

Dos agents de la Policia Local de Banyoles patrullant al centre de la ciutat.

Dos agents de la Policia Local de Banyoles patrullant al centre de la ciutat. / Pere Duran/Nord Media

Pere Duran

Fa uns deu dies, el cos de Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Banyoles, van detenir per 29a vegada al delinqüent reincident acusat d’un nou delicte de robatori amb força i que en els darrers mesos havia causat un clima d’alarma social entre la població. 

Els cossos policials de la ciutat tenien perfectament identificat a aquest individu pels nombrosos robatoris acumulats i algunes baralles, però fins ara el jutge sempre el deixava en llibertat. Aquesta vegada, però, el jutge va ordenar el seu ingrés al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE), controlat pel cos de la Policia Nacional. Aquest jove, que es troba en situació irregular al país, entra ara en un procés judicial que el podria portar a l’expulsió definitiva del país. 

Malestar entre la població

L’home, que ara ha ingressat al CIE, havia generat una situació de «malestar i certa alarma social» al municipi, segons explicava fa pocs dies l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, en una roda de premsa, tal i com va recollir ACN. El batlle assegurava que la Policia Local i els Mossos d’Esquadra el tenien «controlat», però lamentava que després de cada detenció sempre quedés en llibertat. Malgrat tot, estava convençut que els cossos policials treballaven «amb tots els fronts per a resoldre la situació». 

Subscriu-te per seguir llegint