Orquesta Di-Versiones i La Ludwig Band, a les Festes del Tura 2024

Es donarà a conèixer la programació musical a mesura que s’acosti la celebració per donar a conèixer els grups emergents que hi participen

Imatge d'arxiu de La Ludwig Band

Imatge d'arxiu de La Ludwig Band / La Ludwig Band

DdG

Van néixer de manera imprevista per la celebració d’una festa major de Calonge i, en pocs mesos, tocaran per la Festa Major d’Olot. Reconeguts arreu per la seva gresca, xerinola i alegria el grup gironí Orquestra Di-Versiones serà un dels participants que formaran part de la programació musical de Festes del Tura. Les seves versions despreocupades i plenes de ritme sonaran el proper 6 de setembre al Firal d’Olot. Dos dies més tard, el diumenge 8 de setembre serà el torn de La Ludwig Band. Aquestes són dues de la quarantena de formacions musicals que actuaran a les festes d’enguany.

D’aquesta manera, l’equip de Festes de l’Ajuntament d’Olot ha decidit fer un canvi d’estratègia i, a mesura que es vagin tancant els acords i s’apropin les festes, s’aniran donant a conèixer els grups que hi participaran. “La nostra voluntat és poder visibilitzar els grups emergents que sonaran, amb l’objectiu que tots ells i elles tinguin el seu espai, no passin desapercebuts, i permetre que la ciutadania conegui amb més antelació una part important de la programació”, ha detallat el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Olot, Agustí Arbós.