El BBVA retornarà fins a 400 euros a noves pimes i autònoms que contractin un compte a Espanya

La promoció entra en vigor el dilluns 15 de gener i estarà vigent fins el 30 d'abril de 2024

La seu del BBVA, a Madrid.

La seu del BBVA, a Madrid. / Europa Press

Redacció

El BBVA llança una promoció per la qual retornarà fins a 400 euros bruts a tots els nous clients que contractin el Compte Negocis Benvinguda per a autònoms, el Compte Empresa Benvinguda per a pimes o, en oficines, el Compte Negocis BBVA a Espanya. A canvi, el client haurà de domiciliar els impostos o les assegurances socials i l'entitat anirà retornant un 3% d'aquests, amb un màxim de 100 euros bruts al trimestre, durant un any.

Aquests comptes no tenen comissions ni requisits addicionals i es poden contractar en línia entre el 15 de gener i el 30 d'abril de 2024. Tampoc presenten comissions per transferències ordinàries ni per emissió de nòmines, en línia, així com pel cobrament de xecs nacionals en euros des de canals digitals dins de l'àmbit europeu, facilitant així la recepció de pagaments i transaccions.

“En la creació i expansió d'un negoci és clau el paper que juguem els bancs proporcionant solucions senzilles que permetin a les pimes i autònoms gestionar el seu dia a dia amb tranquil·litat. Continuarem treballant per aportar eines que facilitin a aquest col·lectiu la gestió dels seus negocis”, ha assenyalat Peio Belausteguigoitia, country manager de BBVA a Espanya.

El Compte Negocis Benvinguda inclou una targeta de dèbit sense comissions ni condicions per emissió i manteniment de la targeta, mentre que el Compte Empreses Benvinguda inclou una targeta de dèbit o crèdit, també sense comissions ni condicions per emissió i manteniment de la targeta. 

Aquesta promoció se suma a una altra que ja està vigent des del 2023 tant per a pimes com per a autònoms que consisteix en TPV més un bo sense cost els 12 primers mesos (Bono 6, Bono 10, Bono 15, Bono 20 i Bono 30), així com al finançament en condicions especials. Aquestes promocions són acumulatives. És a dir, un nou client pot beneficiar-se de totes alhora.