Vuit vistes de la Costa Brava que triomfen a Instagram

Gràcies a la xarxa social del 'postureig' per excel·lència, hem descobert els millors racons de la costa gironina

Vuit indrets de la Costa Brava que triomfen a Instagram

Vuit indrets de la Costa Brava que triomfen a Instagram / Laia Bodro Colomer

Laia Bodro Colomer

Laia Bodro Colomer

Que la Costa Brava és preciosa, ja ho sabíem abans que Instagram irrompés a les nostres vides, però gràcies a la xarxa social del 'postureig' per excel·lència, hem descobert els millors racons per aconseguir centenars de likes a les nostres imatges.

Us deixem les millors vistes de la Costa Brava per triomfar a Instagram!

Mirador del Cap de Creus

El mirador del Cap de Creus

El mirador del Cap de Creus / DdG

Al far del Cap de Creus hi trobareu un mirador per contemplar tot el cap i el Mediterrani. Un lloc ideal per visitar durant la sortida del sol, i fer una preciosa instantània d’enamorats des de les roques amb el mar de fons.

El Jardí de Can Marc

El Jardí de Can Marc

El Jardí de Can Marc / DdG

Una de les millors vistes que trobaràs a la Costa Brava és des d’aquests jardins al mig de Begur. La terrassa per si sola, ja mereix ser fotografiada, però si a sobre hi afegeixes les vistes panoràmiques del Castell de Begur i del mar, es converteix en un lloc idíl·lic i perfecte per a immortalitzar al teu perfil.

Far de Sant Sebastià

Far de Sant Sebastià

Far de Sant Sebastià / Laia Bodro

Serveix de guia als navegants, però també és ideal per a instagramers! Al ser el punt més alt de Palafrugell té unes vistes panoràmiques tant del mar com de la plana de l’Empordà, perfectes per a provar perfils dolços i blanc-i-negres.

Platja de Port Bo

Platja de Port Bo

Platja de Port Bo / Laia Bodro

Casetes blanques arran de mar, barques de pescadors a la sorra… hi ha una postal més perfecta? No caldrà que afegeixis filtres a les fotos que puguis treure d’aquesta bonica població baix-empordanesa, això sí, si hi vas a l’estiu, tindràs feina per a no fotografiar turistes!

Mirador de S'Agaró

Mirador de S'Agaró

Mirador de S'Agaró / Laia Bodro

La imatge més coneguda del camí de ronda que uneix la platja de Sant Pol amb Sa Conca, és la glorieta de S’Agaró, el lloc perfecte per a fer fotos. Tant podem penjar una panoràmica de la costa, com un ‘selfie’, com una foto asseguda contemplant el mar, ja que gràcies a la bellesa de l’entorn, els ‘likes’ estan assegurats.

Tossa de Mar

Tossa de Mar

Tossa de Mar / Laia Bodro

El recinte emmurallat de Tossa amaga mil i una imatges per a penjar a Instagram, des de la Torre mirant cap al poble, algun dels seus carrers estrets i empedrats, des de dalt el far… Un paisatge magnífic per als instagramers! Per a treure les millors instantànies, aprofita el capvespre quan el sol canvia el color del cel i tot agafa un to romàntic ideal per a enamorats.

Cala Banys

Cala banys

Cala banys / DdG

Una terrasseta, amb una copa de cervesa i el mar de fons. A Cala Banys pots tenir una foto d’anunci per al teu Instagram. Entre la Platja de Lloret i la de Fenals es troba aquesta bonica cala, amb un bar amb terrassa Chill out des d’on gaudiràs de les millors postals fer a aconseguir ‘likes’

Templet de Linné

Templet de Linné

Templet de Linné / DdG

Dins dels jardins de Marimurta hi ha un dels miradors més fotografiats de la Costa Brava: el templet de Linné, una glorieta amb un balcó amb vistes al mar que farà pujar els teus seguidors de manera immediata.