Que la Costa Brava és preciosa, ja ho sabíem abans que Instagram irrompés a les nostres vides, però gràcies a la xarxa social del 'postureig' per excel·lència, hem descobert els millors racons per aconseguir centenars de likes a les nostres imatges.

Us deixem les millors vistes de la Costa Brava per triomfar a Instagram!

Mirador del Cap de Creus

El mirador del Cap de Creus DdG

Al far del Cap de Creus hi trobareu un mirador per contemplar tot el cap i el Mediterrani. Un lloc ideal per visitar durant la sortida del sol, i fer una preciosa instantània d’enamorats des de les roques amb el mar de fons.

El Jardí de Can Marc

El Jardí de Can Marc DdG

Una de les millors vistes que trobaràs a la Costa Brava és des d’aquests jardins al mig de Begur. La terrassa per si sola, ja mereix ser fotografiada, però si a sobre hi afegeixes les vistes panoràmiques del Castell de Begur i del mar, es converteix en un lloc idíl·lic i perfecte per a immortalitzar al teu perfil.

Far de Sant Sebastià

Far de Sant Sebastià Laia Bodro

Serveix de guia als navegants, però també és ideal per a instagramers! Al ser el punt més alt de Palafrugell té unes vistes panoràmiques tant del mar com de la plana de l’Empordà, perfectes per a provar perfils dolços i blanc-i-negres.

Platja de Port Bo

Platja de Port Bo Laia Bodro

Casetes blanques arran de mar, barques de pescadors a la sorra… hi ha una postal més perfecta? No caldrà que afegeixis filtres a les fotos que puguis treure d’aquesta bonica població baix-empordanesa, això sí, si hi vas a l’estiu, tindràs feina per a no fotografiar turistes!

Mirador de S'Agaró

Mirador de S'Agaró Laia Bodro

La imatge més coneguda del camí de ronda que uneix la platja de Sant Pol amb Sa Conca, és la glorieta de S’Agaró, el lloc perfecte per a fer fotos. Tant podem penjar una panoràmica de la costa, com un ‘selfie’, com una foto asseguda contemplant el mar, ja que gràcies a la bellesa de l’entorn, els ‘likes’ estan assegurats.

Tossa de Mar

Tossa de Mar Laia Bodro

El recinte emmurallat de Tossa amaga mil i una imatges per a penjar a Instagram, des de la Torre mirant cap al poble, algun dels seus carrers estrets i empedrats, des de dalt el far… Un paisatge magnífic per als instagramers! Per a treure les millors instantànies, aprofita el capvespre quan el sol canvia el color del cel i tot agafa un to romàntic ideal per a enamorats.

Cala Banys

Cala banys DdG

Una terrasseta, amb una copa de cervesa i el mar de fons. A Cala Banys pots tenir una foto d’anunci per al teu Instagram. Entre la Platja de Lloret i la de Fenals es troba aquesta bonica cala, amb un bar amb terrassa Chill out des d’on gaudiràs de les millors postals fer a aconseguir ‘likes’

Templet de Linné

Templet de Linné DdG

Dins dels jardins de Marimurta hi ha un dels miradors més fotografiats de la Costa Brava: el templet de Linné, una glorieta amb un balcó amb vistes al mar que farà pujar els teus seguidors de manera immediata.