Pere Quera Joiers va presentar en exclusiva la col·lecció d' Alta Joieria de Bulgari a la seva nova sala d'exposicions del carrer de l'Argenteria de Girona. La col·lecció d'Alta Joieria de Bulgari és una línia de peces úniques formades per pedres i que s'exhibeix en les millors boutiques Bulgari de tot el món. En l'exposició es van presentar les col·leccions Elisia i Elisia Diamonds, basades en les formes el·líptiques. Joies molt sofisticades i femenines, dissenyades amb or i combinades amb turmalines roses i verdes i diamants en talla caboixó que aconsegueixen crear sorprenents efectes cromàtics.

La sèrie "Flora" portarà la primavera a Girona amb peces que combinen l'or groc i els diamants, les perles i els safirs. "Allegra" i les peces amb pavé de diamants de la sèrie "Astrale", són les altres dues novetats que Pere Quera va portar en exclusiva a Girona. "Alta Joieria" resumeix l'essència d'aquesta firma italiana convertida en referent i símbol del luxe italià.

Tanmateix, els orígens de la marca provenen de Grècia, concretament del poble d'Epirus. Els seus orígens provenen d'una família d'argenters anomenat Sotirio que va emigrar a Itàlia a finals del segle XIX. Al cap de pocs anys, el disseny original que imprimia a totes les seves peces li va permetre obrir la primera botiga a Roma, a la via Sistina. En l'exposició també hi ha un espai dedicat als rellotges de la nova col·lecció 2008 "Diagono", així com també a les sèries clàssiques de joieria: Bulgari-Bulgari i B.zero

La mostra es pot visitar al carrer de l'Argenteria núm. 22 de Girona, fins al 3 de desembre.