La soprano hongaresa Csilla Boross debutarà el proper 26 de juliol a l'estat espanyol en el marc del festival Castell de Peralada, ja que substituirà a Eva Maria Webroek en el paper de Maddalena di Coigny a l'òpera Andrea Chénier.

Boross compartirà escenari amb el tenor Marcelo Álvarez i el baríton Carles Álvarez, sota la direcció de Marco Armiliato i amb l'acompanyament de l'Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu en la nova producció del Festival de Peralada i ABAO-OLBE que dirigirà Alfonso Romero-Mora.

La soprano hongaresa ha estat aclamada, durant les últimes temporades, a teatres com ara l'Òpera de Roma, la de Lió o els festivals de Ravenna (Itàlia) i Savolinna (Finlàndia). A més a més, també ha cantat Tosca de Puccini a Caracalla a Roma i Manon Lescaut de Puccini a l'Òpera de Montpeller. Concretament, ha destacat com una soprano spinto de primer nivell.

Boross va debutar en el paper de Norma de Bellini el passat mes de juny al teatre Massimo de Palerm (Itàlia), i aquest mes de juliol tindrà la seva primera oportunitat a l'estat de la mà del festival de Peralada.