El pintor, dibuixant i escultor palsenc Juan Igazábal exposa els seus treballs a la Casa de Cultura Ca la Pruna de Pals. L'exposició, que porta per títol Juan Igazábal. Olis i dibuixos: el món de l'arròs, conté olis i dibuixos sobre el món de l'arròs i és fruït d'un exhaustiu treball de camp.

Com a persona compromesa amb la feina i amb el territori, Juan Igazábal va copsar de seguida la singularitat dels arrossars. Interessat per la tradició, els dos últims anys s'ha dedicat a investigar i estudiar eines i maquinària antiga, i a observar in situ els moviments que plantadors i segadors porten a terme en les trobades tradicionals que anualment tenen lloc al mas Carles.

De formació autodidacta, va començar a dibuixar inspirant-se en les vinyetes dels antics còmics com ara Capitán Trueno. L'any 2012 va il·lustrar el llibre Llapis de Sant Jordi. Recull d'obres 2007-2011, editat per l'Ajuntament de Pals.

Des d'aleshores, ha estat una persona molt vinculada amb les diferents activitats culturals del poble baixempordanès.

Aquesta exposició es pot visitar durant tot el mes d'agost a la sala d'exposicions Ca la Pruna de Pals; de dimarts a diumenge, de 10:30 a 13:30 i de 18:00 a 21:00.