Teatre de la Costa Brava Sud, que aplega les programacions dels teatres de Blanes i Lloret, va posar ahir a la venda les entrades per a un trimestre amb una intensa oferta teatral que, sumant els dos municipis, inclou 52 espectacles d'octubre a gener.

La temporada s'obrirà a Lloret de Mar el 17 d'octubre amb l'espectacle André y Dorine, obra de teatre gestual de la companyia del País Basc Kulunka Teatro, que acaba de fer temporada al Teatre Poliorama de Barcelona amb èxit de crítica i de públic. Després que ja s'ha pogut veure a Nova York, Londres, Xangai, Buenos Aires, i Istanbul, ara arriba a Lloret de Mar recomanada per la Fundació Pasqual Maragall.

La cartellera professional d'aquest mes es tancarà a Blanes amb una proposta teatral prou diferent del que sol ser habitual en escena: Ahora me toca a mí, amb Justo Molinero y Los Descastaos, que s'ofereix el 31 d'octubre. Es tracta del primer espectacle que encapçala el popular locutor de Ràdio Teletaxi, Justo Molinero.

Entrant ja al següent mes, la programació s'estrenarà a Blanes el 7 de novembre amb l'aclamada peça El Llarg Dinar de Nadal, de la Companyia La Ruta 40.

El 21 de novembre a Lloret s'ha previst T'estimo, però no tant, la comèdia de més èxit de José Luis Alonso de Santos actualitzada per Miquel Murga i que ha fet tres temporades amb gran èxit a Barcelona.

Entre altres espectacles (www.teatredelacostabravasud.cat), el 28 de novembre s'ha programat a Blanes L'alè de vida. Amb to de comèdia el seu autor, David Hare, ens parla de la història de la Madeleine (Mercè Arànega) que s'enfronta a Frances (Anna Güell), l'esposa del seu amant.