El cantant de Salt Adrià Puntí farà una aparició especial a l'espectacle Conte de Nadal de la companyia de teatre Alba Nova de Bescanó per interpretar dues cançons pròpies, concretament del darrer disc, La Clau de Girar el Taller, encara que els organitzadors no han volgut precisar-ne els títols perquè prefereixen que sigui «una sorpresa».

Alba Nova interpretarà el Conte de Nadal de Dickens, basat en el malvat personatge del Sr. Scrooge, els dissabte 25 de desembre (19h) i el dissabte 2 de gener (18h), amb la participació especial confirmada d'Adrià Puntí. El músic i compositor interpretarà les cançons al piano i a la guitarra.

La companyia de teatre amateur Alba Nova de Bescanó va decidir l'any passat canviar els tradicionals Pastorets pel Conte de Nadal de Dickens, que narra l'esperit del Nadal a través del Sr. Scrooge, aquell avar que només valora el guany de diners, amb la intenció de sorprendre l'espectador i oferir renovació. La història parla de la generositat i la solidaritat com a valors per la vida.

L'experiència va funcionar bé, així que aquest Nadal es repetirà, amb l'afegit sorpresa d'Adrià Puntí. Els 19 actors de la companyia actuen sota la direcció de Meritxell Yanes.