Manel, La Gran Pegatina i Els Pets actuaran a Canet Rock, que se celebrarà el pròxim 2 de juliol al Pla d'en Sala de Canet de Mar, van anunciar ahir els organitzadors del festival.

Aquestes bandes s'han sumat als noms ja anunciats dels Catarres, La Raíz i Aspencat, que formaran part del cartell compost per 15 bandes que se succeiran durant més de dotze hores en el terreny de Canet on va néixer aquest festival en els llunyans anys 70.

Completen el programa Sidonie, Sangtraït per Quim Mandat i LGP, Miquel del Roig, Animal, Blaumut, l'espectacle La Pols i l'Era i els guanyadors del concurs Canet Rock Sona9, que s'escollirà per votació popular.

La directora artística de Canet Rock, Laura Duran, va aclarir en roda de premsa que "encara falten dues bandes per confirmar", que es donaran a conèixer pròximament.

Canet Rock, mític festival de la Transició, va tornar al mateix espai fa tres anys de la mà d'un dels seus fundadors, Josep Maria Mainat, que està convençut que "aquest any serà el de la consolidació", segons va dir en la presentació oficial.