19 de febrer de 2016
19.02.2016

Una mirada al rock dels 90

Fundats a finals de 2013, la banda gironina Verbaline acaba de publicar el seu disc de debut (Burn me with fire), que presentarà al Festival Escala Rock el 26 de març.

19.02.2016 | 16:03

Verbaline és un grup de rock alternatiu amb músics de l´Alt Empordà i el Gironés, que es va crear l´octubre de 2013, amb una formació de rock clàssica: David Tulsà (bateria), Pere Servià (baix), David Izquierdo (guitarra) i Clara Quera (veu). Acaben d'editar el seu disc de debut, anomenat Burn me with fire, que compta amb deu cançons en anglès i que ha estat gravat, mesclat i masteritzat a l´estudi Soundclub Studio de Salt, que gestiona Lluís Costa, guitarrista d´Adrià Puntí.

La influència dels rock dels 90´s hi és totalment present però no és estrictament aquest tipus de música el que s´hi pot escoltar, ja que tot hi haver temes que recorden Soundgarden, com Hurts like hell, hi ha referències musicals més properes a Skunk Anansie (December), al heavy-rock dels 80´s (Growing o Bright World) i fins i tot un tema molt soul a destacar per la seva força i profunditat (Confused in time). És un àlbum complet, amb cançons imprescindibles i amb molts matisos: la foscor de Hurts like hell, l´elegància de Glorious day, la tendresa de Lines, l´energia funk-rock de Bittersweet Love i la frescor de Balls i Flood.

La presentació del disc es farà al Festival Escala Rock, el proper 26 de març.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona