17 de setembre de 2016
17.09.2016

Alberto San Juan i Kulunka, noms destacats de la tardor a Torroella

Un total d'11 espectacles d'arts escèniques conformen la programació de la setena temporada de l'Espai Ter

17.09.2016 | 09:44

L'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí comptarà, per setena temporada consecutiva, amb una programació estable d'arts escèniques, que enguany inclou un total d'11 propostes de teatre, dansa. música i espectacles familiars. La programació arrencarà el 30 de setembre i s'estendrà fins a finals d'any.

En l'apartat d'arts escèniques cal destacar com a novetat que part de la programació estable forma part del programa PLATEA (Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en Espais de les Entitats Locals), que permet poder gaudir d'espectacles de gran qualitat artística de les diferents comunitats autònomes en teatres municipals.

Passaran així per l'Espai Ter, les obres de teatre: Solitudes, de Kulunka Teatro (30 de setembre), Les Fades de la Bella dorment (16 d'octubre) una proposta familiar de Disset Teatre, el monòleg Autorretrato de un joven capitalista espanyol, amb Alberto San Juan (13 de novembre), l'espectacle de dansa Por unos pasitos de na d'Ambulantes Danza (6 de novembre) i del món del circ Circo Mediterráneo, de Rolabola (4 de desembre). També destaquen El Florido Pensil - Nenas, d'Andrés Sopeña Monsalve (28 d'octubre) i Caiguts del Cel, dirigit de Sergi Belbel (18 de novembre), que arribaran a Torroella gràcies a l'acord amb el festival Tamporada Alta.

Pel que fa a la música, destaquen Paco Candela (8 d'octubre) i Jordi Molina (22 d'octubre). En el marc de la programació de les festes de Nadal, cal destacar els concerts gratuïts de música de l'Escola de Municipal de Música de Torroella (EMMT), Blanc (18 de desembre) i la cantata de l'Escola Guillem de Montgrí (21 i 22 de desembre).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona