Angelina Jolie i els seus fills han començat les sessions de teràpia després del divorci de l'actriu i Brad Pitt, segons va informar ahir la revista People. Després de la dissolució d'un dels matrimonis més populars de Hollywood, una font pròxima a Jolie va assegurar que la intèrpret "es manté forta pels seus fills", encara que també va indicar que la ruptura de la parella ha estat "una situació traumàtica". "Ella va fer el que va sentir que havia de fer per protegir la seguretat dels nens", va apuntar.

Per la seva banda, una font pròxima a Brad Pitt ha assegurat a la revista que l'actor "ha estat absolutament devastat i desconsolat pel succeït en les passades setmanes, tant per com han estat erròniament retratats aquests esdeveniments com per com aquests fets han amenaçat de posar en perill la capacitat de la família per curar-se i tirar endavant".

La setmana passada, Jolie i Pitt van aconseguir un acord temporal sobre la custòdia dels seus sis fills a l'espera de la resolució definitiva del seu divorci, acceptant les condicions proposades pel Departament d'Infància i Serveis Familiars del comtat de Los Angeles (EUA), segons el portal TMZ.