17 de novembre de 2016
17.11.2016

Diari de Girona renova el disseny de la seva web

Millorem el disseny de la nostra edició digital per fer-la més llegible, moderna i adaptada a tots els dispositius

18.11.2016 | 07:39

diaridegirona.cat renova la seva web amb un disseny millorat, adaptat a tots els dispositius i amb una estètica més atractiva i moderna. Sabem que estar informat és molt important per a tu i per això hem millorat la nostra edició digital fent-la més llegible i dinàmica, facilitant d'aquesta manera l'experiència de navegació.

La capçalera de la pàgina web ha estat redissenyada totalment amb una nova estructura més clara que concentra els serveis més interessants pels lectors. D'aquesta manera, amb només un clic al desplegable de Serveis de la part superior podràs accedir a l'hemeroteca, a la cartellera del cinema, al servei del temps, a les necrològiques, al portal de treball o a l'agenda cultural, entre altres.

Desplegable amb tots els Serveis

A més, també podràs accedir a qualsevol de les seccions del web des del menú de portada.

Desplegable en el menúUna altra de les principals novetats del redisseny és el canvi de tipografia, ara més clara i llegible, que aporta més claredat a la presentació dels continguts, amb l´objectiu d'oferir una millor visualització als lectors que accedeixen a la web des de qualsevol dispositiu.

Nova tipografiaTambé hem renovat el disseny dels mòduls temàtics de cada secció, fent-los més moderns i visuals. Aquests mòduls, situats a la part inferior de la pàgina i que roten segons la urgència informativa i les preferències dels usuaris, ofereixen, amb un cop d´ull, els continguts més importants del dia ordenats i estructurats: economia, informació local, vida i estil, gent, motor, salut, gastronomia...

Mòduls temàtics


Tenint en compte que els hàbits dels lectors han canviat i que cada vegada hi ha més usuaris que accedeixen al nostre web des del seu mòbil o tauleta, el redisseny s'ha fet pensant en l'usuari, perquè sigui adaptatiu, adequant l'aparença del web a qualsevol dispositiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema