La tercera edició de la Fira del Disc i Cultura del Rock'n'roll es durà a terme diumenge 6 de maig a l'Espai La Pineda de Sant Gregori. L'anomenada «Nostaldisc Vol.3» es va presentar en un acte amb Enric Puig, president de LE2X, associació organitzadora, Jordi Turon, coordinador de la fira, i el músic David Mauricio.

Nostaldisc tindrà tres pols principals: la Fira de Col·leccionista i els estands de vinil, les activitats familiars, amb titelles de la Companyia la Finíssima i el taller «Fes-te la teva guitarra», i la música en directe. El públic assistent podrà gaudir d'una fideuada popular que enllaçarà els espectacles del matí amb els de tarda.

Jordi Turon, coordinador de la fira, va explicar una programació d'activitats ininterrompudes durant tot el dia que dona prioritat a la diversitat artística i la "qualitat musical".

Hi actuaran David Mauricio, Txus Blues i José Bluefingers, Silverflame, Lets, entre altres. Va remarcar la novetat de l'Espai Autor, que pretén potenciar la relació directe entre el músic i el públic, facilitant un espai a tots els artistes que hagin realitzat un treball darrerament. La fira comptarà amb una trentena de parades.