La Casa Tranquil·la de Banyoles, obra de l'Estudi d'Arquitectura Interior Maite Prats, és finalista als Premis FAD d'Arquitectura en l'apartat d'interiorisme. Els autors són la interiorista Maite Prats i els arquitectes Mariana Colmenero i

Guillermo Corsunsky.

Un total de quatre obres gironines o relacionades amb Girona han quedat entre els finalistes d'uns premis que han rebut en total 484 obres presentades.

En l'apartat d'Arquitectura, és finalista l'anomenada Casa 1413 del carrer Notaria d'Ullastret, obra de Xavier Ros i Roger Tudó. Els arquitectes gironins Ramon Bosch i Elisabet Capdeferro han quedat finalistes en l'apartat Ciutat i Paisatge amb la reforma del carrer Marià Lavèrnia de Barcelona.

Finalment, el muntatge de Temps de Flors de l'any passat a les escales de la Catedral, Codi Petri, un joc de miralls, és finalista en l'apartat d'Intervencions Efímeres.

Els autors són la interiorista Cristina Masferrer, l'arquitecte Víctor Almazán Guasch i Gustavo Torres Mendoza, aquest com a modelador i animador 3D.

Caixafòrum Sevilla, la rehabilitació de la Casa Vicens de Barcelona i la nova seu de Norvento de Lugo també figuren entre les finalistes, entre altres.