Rosario, Albert Pla, Maria Arnal i Marcel Bagés, Les noies de Mosbank Road, La Resposta i Èdip són els sis espectacles que ahir el festival Temporada Alta va anunciar, a l'espera de conèixer la programació completa el proper 29 d'agost.

El festival, que tindrà lloc del 5 d'octubre al 10 de desembre, va avançar aquests noms i va posar la la venda les entrades només al web del festival.

Així doncs, dins la programació de teatre, aquest tardor arribaran a Girona dos espectacles que han obtingut grans reconeixements per part del públic i la crítica, Èdip amb direcció d'Oriol Broggi i amb Julio Manrique com a protagonista, i Les noies de Mossbank Road, un muntatge que segueix captant espectadors amb Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura com a intèrprets i amb direcció de Sílvia Munt.

També de la mateixa directora, arriba La Resposta, un text de Brian Friel amb un repartiment format per Emma Vilarasau, David Selvas, Carme Fortuny, Ferran Rañé, Àlex Casanovas, Àngels Gonyalons i Eduard Buch.

L'espectacle, coproducció de Bitó i el Grec 2018. Festival de Barcelona, s'estrenarà a finals de juny en el marc del festival barceloní.

A més, Rosario torna a Temporada Alta amb el seu nou treball discogràfic, Noches de gloria. També Albert Pla hi serà, amb el seu nou espectacle, Miedo.

Per últim, completa l'avançament de la programació el concert de tancament de gira de Maria Arnal i Marcel Bagés.