La JONC va celebrar els seus 25 anys de singladura amb una proposta lluminosa i compromesa. Els divertimenti de Bernstein -enguany se celebra els 100 anys del seu naixement- van sonar amb coratge, sobretot per la part del vent-metall amb sonoritat plena i elegant, amb molt bon acompliment dels caràcters que marca la pàgina. Van tocar de cor amb un so cap enfora molt madur amb una idea que va molt més enllà de fer una lectura atenta i polida de la partitura.

Excepcional la primera simfonia de Mahler. Sumptuós el quart moviment però una certa dificultat en reflectir la màgia i el suspens de la introducció del primer temps però en general una versió molt potent, sense por i molt ben apresa.

Les diverses seccions van estar molt ben equilibrades però val a dir que els vents van estar a molt bon lloc amb les intervencions dels solistes molt ben aconseguides (trompa, flauta, oboè). Es nota el treball atent i la mestria de Valdivieso i l'entrega i entesa amb els músics. Moltes felicitats orquestra!