Carla Nieto va revelar ahir a Girona que ha protagonitzat la nova pel·lícula Belle de jour remake, un film inspirat en el que Luis Buñuel va dirigir el 1967 interpretat per una misteriosa Catherine Deneuve que de dia es prostituïa discretament i de nit tornava a casa quan finalitzava l'absència del marit. Buñuel i el seu equip va guanyar el prestigiós Lleó d'Or del Festival de Venècia.

«No pretenc ser Catherine Deneuve», va explicar ahir Nieto, i va detallar que en l'etapa avançada del rodatge va necessitar una doble en algunes escenes per evitar que se li veiés la «panxota» del cinquè mes de l'embaràs.

D'altra banda, Nieto, que va participar ahir a la presentació del Festival de Cinema de Girona acompanyada del seu marit, l'actor mexicà Leonardo Ortizgris, i el fill de dos mesos que tenen en comú, va explicar que el proper 1 d'octubre presentarà a Mèxic dues noves pel·lícules en les quals ha participat: Si yo fuera tu i Si yo fuera tuRebeldes de altura.

L'actriu gironina té previst, als seus 34 anys, continuar amb l'alletament matern i fer una vida casolana aquests primers mesos de vida del petit, per retornar als compromisos al febrer i rodar a Barcelona la pel·lícula Jaguar.

Nieto, que ha desenvolupat els darrers anys a Mèxic la seva carrera d'actriu, participarà aquests dies al festival de Girona com a protagonista del curtmetratge Duele i del llargmetratge Consciencia, tots dos mexicans, dirigits respectivament per Bernardo Rumaga i Sergio Peña.

«El festival de Girona és una joia, estic encantada d'estar aquí presentant aquestes pel·lícules».