L'organització del Doctor Music Festival es planteja reubicar les instal·lacions del festival, previst de l'11 al 14 de juliol a Escalarre (Pallars Sobirà), a altres emplaçaments com el circuit de Catalunya, a Montmeló del Vallès (Vallès Oriental).

Segons ha informat aquest dimecres el festival en un comunicat, "a causa d'una exagerada interpretació normativa dels riscos teòrics d'inundació en una vall que no s'ha inundat mai", s'han vist "obligats" a considerar ubicacions alternatives a la prevista.

El festival considera que se'ls estan aplicant uns nivells d'exigència "molt per sobre d'allò habitual", referint-se així als informes de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que alertaven sobre el possible risc d'inundacions a la zona del Pallars Sobirà en el qual estava previst celebrar el festival.

En relació amb Montmeló, ubicació alternativa de què va informar aquest dilluns El País, els organitzadors han manifestat que es tracta d'una "excel·lent localització que asseguraria les necessitats i garanties" del festival.

Això no obstant, afegeixen, actualment "no hi ha cap acord signat per traslladar el festival a Montmeló o a una altra ubicació".

Tot i així, admeten que "sembla difícil que el festival pugui celebrar-se a Escalarre l'estiu que ve ".

Sigui quina sigui la decisió final de l'organització, asseguren que el Doctor Music Festival se celebrarà en les mateixes dates i mantindrà el seu nivell de qualitat, amb el mateix nombre d'escenaris i amb tots els artistes confirmats fins avui.

Finalment, agraeixen el suport rebut per la comarca lleidatana del Pallars Sobirà i asseguren que el seu "desig" seria que el festival es pogués celebrar en aquest entorn.