Coincidint amb el 40è aniversari de la seva estrena al Regne Unit, la comèdia dels Monty Phyton 'La vida de Brian' torna als cinemes aquesta setmana de la mà de dues de les principals cadenes d'exhibició, Cinesa i Yelmo, que han organitzat projeccions úniques aquest dimarts en diverses ciutats.

Cinesa ho farà, a les 20 hores, a més de 20 sales de la Corunya, Santander, Barcelona, ??Madrid, Palma de Mallorca, Saragossa, Màlaga, Múrcia, Castelló, Biscaia i Guipúscoa, mentre que Yelmo l'ha programat, a la mateixa hora, a Madrid, Barcelona, ??Oviedo, la Corunya, València i Màlaga.

Dirigida per Terry Jones, 'La vida de Brian' és la pel·lícula més celebrada dels Monty Phyton, una sàtira mordaç de la religió i la representació a Hollywood de tots els aspectes bíblics.

Està ambientada a Judea al 33 a.C., on els exasperats romans estan tractant d'imposar una mica d'ordre en un moment de caos i canvi. Brian és un jueu que neix el mateix dia que Jesucrist i al qual una i altra vegada confonen amb el Messies.