L'artista empordanès Miquel Comas, sota el seu nom artístic Pepe Miquel Comas, va inaugurar dissabte l'exposició Social Solo a la Dual Gallery de Girona, fet que representa el seu debut artístic públicament. Comas havia tingut durant molts anys «una relació ocasional amb la pintura» i ara s'ha decidit a fer el pas.

La mostra, que es podrà visitar fins al pròxim 29 de febrer, està centrada en la solitud, però la representa de formes molt diverses. És per això que en les seves peces s'hi poden trobar des de quadres nocturns amb personatges anònims i absents, fins a imatges femenines de denúncia i plenes d'interrogants, passant per composicions geomètriques que presenten un conflicte.

L'historiador de l'art Enric Tubert, editor del catàleg, comenta que aquestes obres «denoten un estudi meticulós de la geometria i de la llum, amb un rigor que acaba esdevenint el mitjà per parlar de l'home i del seu encaix o desencaix en el lloc del món en el qual està ubicat». Conclou afegint que les peces de Comas «ens remeten a llocs de la nostra memòria literària i cinematogràfica».