Una trentena de personatges van treure el cap el dissabte a la nit en la quarta jornada del Festimams, el festival d'humor i gastronomia. Des d'un trio de cuiners com Ferran Adrià, Carlos Arguiñano i Carme Ruscalleda discutint sobre l'enciam, músics com Joaquín Sabina, Serrat o Marta Sánchez, que es va fer un fart de cantar, o expolítics com Joan Clos, Josep Antoni Duran i Lleida o Joaquim Nadal amb el seu «lògicament, en el ben entès que, pam!».

Uns tres-cents comensals no van parar de riure durant tot el sopar-col·loqui metre degustaven productes de la terra del segell Girona Excel·lent i de la DO Empordà.

La vetllada va servir perquè els actors Agnès Busquets, Cesc Casanova, Pep Plaza, Judit Martín i Xavier Serrador, responguessin les preguntes dels assistents. Van sortir les tradicionals preguntes vinculades al sexe com si hi ha «marro» als camerinos, que va portar els convidats a dir que «un ja no sap qui és fill de qui» en broma. També sobre el guió del programa. Van explicar que quasi sempre reben el guió dimarts a la tarda i que graven el dimecres i el dijous. I que no poden canviar ni una coma, perquè «el guió és Déu», a excepció de personatges com Bertín Osborne o Jessica Fletcher, que tenen via lliure per fer improvisacions.

Nostàlgicament, els actors van trobar a faltar el personatge d'Alicia Sánchez-Camacho («Què deu fer?») i van confessar que fer d'Ada Colau els avorreix. Van fer mofa del rei emèrit amb sorolls d'elefant i de Felip i Letizia. Van aparèixer Pedro Sánchez, Mariano Rajoy, Cristóbal Montoro, Soraya Sáez de Santamaría, Jordi Pujol, Guti, Pep Guardiola; Matías Prats, Pere Gimferrer, Pilar Rahola, Joan Pera, Susanna Griso, Eulàlia Reguant, Boris Izaguirre, Pedro Almodóvar i Jordi Basté, entre d'altres.

Tot plegat, un festival d'imitacions amb somriures a dojo i un final cantant amb una guitarra a l'escenari.