29 de maig de 2020
29.05.2020
Diari de Girona

La sala La Planeta aixecarà novament el teló al juliol

«Serà el nostre secret» inaugurarà una programació dividida en dos trams i que recupera part de les representacions suspeses a la primavera

28.05.2020 | 23:23
Imatge promocional de l'obra «Serà el nostre secret».

Les persianes de la sala teatral La Planeta de Girona s'apujaran novament, després de molts mesos, per encetar la seva particular «nova normalitat». L'obra Serà el nostre secret, d'Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Montiel i que es presenta dins el cicle Verbatim, inaugurarà el primer cap de setmana de juliol la nova etapa postconfinament de la sala gironina, que adaptarà el seu aforament. Aquesta primera obra es podrà veure el divendres 3 i dissabte 4 (20.30 h) i diumenge 5 (18.00 h).

Pel retorn a la normalitat, la sala gironina ha disenyat una programació divida en dos trams, del 3 al 26 de juliol i del 5 al 26 de setembre, amb la qual es recupera bona part de la programació que s'havia de representar durant els mesos de confinament. D'aquesta manera, el cap de setmana de l'11 i 12 de juliol es representarà No cal anar a l'Havana, de Marc Artigau. El 18 i el 19 de juliol es representarà Infanticida, l'òpera electrònica de Clara Peya inspirada en l'obra de Víctor Català. Infinit, d'Andreu Casadellà tancarà el cap de setmana del 24, 25 i 26 de juliol el primer tram de programació.

Yerma, de Federico García Lorca, obrirà el segon tram el cap de setmana del 5 i 6 de setembre. També arribaran a la sala Els Somnàmbuls, de Llàtzer Garcia (12 i 13 de setembre), Llum Trencada, d'Iguana Teatre (18 i 19 de setembre), Oops! de Teatre Mòbil (20 de setembre) i Brüels, de La Llarga (25 i 26 de setembre).

Les entrades es posaran a la venda l'1 de juny i els espectadors tindran un seient assignat. Les entrades que s'havien comprat anticipadament seran vàlides per les noves dates.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
 

L'últim El més llegit