05 de octubre de 2020
05.10.2020
Diari de Girona

Paula Grande i Anna Ferrer editen «Vega», un nou disc nascut del projecte Càntut

Hi exploren el rol de la dona en el cançoner tradicional i sortirà el 13 de novembre

05.10.2020 | 14:01
Paula Grande i Anna Ferrer.

Paula Grande i Anna Ferrer presenten el disc Vega (Bankrobber, 2020), un àlbum de deu cançons que parteix del cançoner en línia del projecte Càntut. Cançons de tradició oral i que explora el rol de les dones en els últims dos segles.

Acompanyades per Vic Moliner al contrabaix i els pedals, Paula Vegas als teclats i els sintetitzadors i Juan Rodríguez Berbín a la percussió, proposen un disc que dona veu a les dones a partir del folklore enllaçant-lo amb el present, combinant instruments tradicionals amb música llatina, rap o electrònica.

Aquest nou treball discogràfic és l'última producció pròpia del projecte Càntut s'ha enregistrat a Banyoles després d'un treball previ de dos anys. L'any passat, al festival Càntut de Cassà ja es va poder veure un espectacle fruit d'aquesta feina prèvia. 

L'àlbum, que es podrà sentir en primícia a la Fira Mediterrània de Manresa el dissabte 17 d'octubre i al festival Càntut de Cassà de la Selva el mes de novembre, sortirà a la venda el divendres 13 de novembre a través de totes les plataformes digitals i els canals de venda habituals.

El segon disc del Càntut

El disc de Paula Grande i Anna Ferrer és el segon volum de la col·lecció de projectes discogràfics amb repertori de tradició oral de les comarques gironines iniciada l'any 2016 pel projecte Càntut. Aquest nou treball segueix la línia del disc Càntut (Bankrobber, 2016), de Belda i  Sanjosex , dotze cançons i un espectacle amb el qual es van realitzar una cinquantena de concerts arreu dels Països catalans i que va culminar al Shouson Theatre (HK Arts Centre) de Hong Kong. 
 
El nou treball s'ha pogut fer realitat gràcies a la producció de Càntut. Cançons de tradició oral, Cultural Lab i Escenapart, amb coproducció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, La Marfà - Centre de Creació Musical i la Fira Mediterrània de Manresa.
 
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona