Els espectadors del X Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta van escollir aquest dilluns Lara Díez com la tercera semifinalista amb el seu text Khwam Sukh Rodríguez. Es tracta d'una parella que espera un fill i decideix explicar-se secrets que havien mantingut ocults fins aquest moment. El text el van interpretar Ramon Pujol i Mònica Almirall en un combat que els espectadors van poder seguir des de casa a través de la senyal que va oferir en directe el festival. Díez es va imposar a Marta Solé i el text Km0. En aquest cas, Solé presentava el retrobament de dues amigues que la vida ha portat per camins diferents. El text va ser interpretat per Mireia Gubianas i Anna Ycobalzeta.

L'últim combat abans de les semifinals es farà el pròxim dilluns 9 de novembre, en una edició també exclusivament virtual. En aquest cas, Jumon Erra i Queralt Riera lluitaran per classificar-se en la semifinal del torneig. El X Torneig de Dramatúrgia no és l'únic acte que es manté en actiu del Temporada Alta, ja que el festival de teatre manté la programació a distància. Ahir es va estrenar La casi first blind date, una innovadora proposta que Francesc Cuéllar ha coproduït amb el festival i la Fundación Agrupación Colectiva.

D'altra banda, aquesta setmana també s'estrenarà la proposta audiovisual Jo vaig tenir un Cayenne, de Ramón Madaula, en què s'explica la història d'un home que va tenir molts diners i ara malviu arruïnat amb l'única companyia d'una cabra. Pel que fa al catàleg d'obres que es poden veure en línia, el Temporada Alta ha incorporat aquesta setmana La omisión de la familia Coleman, la reeixida versió argentina de l'obra que Claudio Tolcachir va presentar al festival fa dos anys.