23 de març de 2021
23.03.2021
Diari de Girona

El grup Port Bo ja treballa en el canvi generacional de part dels seus components

La formació de Calella de Palafrugell inicia un procés de canvi per incorporar de manera definitiva a dos nous membres

23.03.2021 | 09:29
La formació actual de Port Bo amb els dos nous membres que s'incorporaran progressivament

Des del mes d'octubre de 2020 el grup Port Bo de Calella de Palafrugell està treballant pel canvi generacional de la colla. Properament incorporaran a la formació a Lluís Bofill i Xavier Jonama components del grup Empordanet de Palafrugell.

Ambdós músics tenen sobrada experiència en el cant de taverna vinculat a l'estil de Calella de Palafrugell i són bons coneixedors dels repertoris dels seus antics cantaires.

Amb la finalitat que la fusió sigui capaç de mantenir l'esperit i el repertori de Port bo, aquest procés durarà al voltant de 16 mesos. D'aquesta manera els dos grups mantindran els seus concerts per separat durant tot el 2021 al mateix temps que treballaran, conjuntament, l'assemblatge fins a la primavera del 2022 que serà quan es farà el canvi definitiu.

A Partir de llavors la formació serà composta per Josep Nadal (primera veu) Lluís Bofill (segona veu, guitarra i direcció musical) i Xavier Jonama (veu baixa).

Tot i això, l'Irineo Ferrer i en Carles Casanovas seguiran vinculats a Port bo perquè el canvi sigui el més planer possible. Durant el 2022 i en les següents temporades, esporàdicament pujaran a l'escenari en cantades especials per fer concerts a 5 veus i dues guitarres.

La presentació oficial dels dos nous membres es farà durant el concert d'aniversari que es fa cada any conjuntament amb els antics components a finals de setembre al Teatre Municipal de Palafrugell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona