El Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FeMAP, ha tancat amb 4.700 assistents l’onzena edició, que ha suposat el retorn a la normalitat després de la pandèmia. La xifra s’acosta a les xifres aconseguides en l’edició del 2019, la més nombrosa, i, a més, s’han exhaurit les entrades per a 17 dels 55 concerts programats en 38 municipis

Pel director del festival, Josep Maria Dutrèn, les xifres «donen esperança» per «encarar un 2023 que ajudi el festival a refer-se de la situació». 

De fet, l’organització ja avança que després d’incorporar cinc municipis nous aquest any, ja n’hi ha diversos que s’han interessat per formar de la propera edició. 

Des del festival que aquest ha sigut l’any amb més bona acceptació dels paquets turístics que ofereixen per combinar els concerts amb la descoberta del territori. S’han realitzat més de 170 pernoctacions amb la fórmula que permet comprar l’estada i l’entrada i també ha tingut bona acceptació la nova proposta Concerts amb Gust, que unia els recitals amb la degustació de productes de proximitat.