El F’estiu arrenca omplint de jazz el Castell de Calonge

Gili – Romaní Hot Jazz Cats va encetar dijous la tercera edició del festival, que aquest divendres compta amb un concert de les cobles Sant Jordi i La Principal del Llobregat

Un moment del concert inaugural del F'Estiu de Calonge

Un moment del concert inaugural del F'Estiu de Calonge / Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Redacció

Gili – Romaní Hot Jazz Cats van ser els encarregats d’obrir dijous a la nit la tercera edició del F’estiu de Calonge i Sant Antoni. Amb el pati d’armes del castell ple, la banda de jazz va oferir un concert amb un repertori que va incloure Basin Street Blues, Confessin’ o Jazz Cat Blues, entre d’altres, i que va acabar amb What a Wonderful World.

La música de jazz va anar acompanyada de ball per part d’algunes parelles de balladors de lindy hop. La trompeta i veu de Ricard Gili, qui fou director de la Locomotora Negra, el clarinet d’Oriol Romaní, el piano de Federico Mazzanti, el contrabaix de Queralt Camps i la bateria de Xavi Hinojosa van ser els encarregats de donar el tret de sortida a una edició del festival que aquest divendres continua amb l’actuació de les cobles Sant Jordi i La Principal del Llobregat a partir de les 22 h al mateix escenari.