L’exposició 'Dalí. El Crist de Portlligat' es prorroga fins al 5 de maig

L’actor Lluís Homar oferirà una xerrada poètica titulada "Els místics i jo" el divendres 3 de maig

Una persona contempla "El Crist de Portlligat" exposat al Teatre-Museu Dalí de Figueres.

Una persona contempla "El Crist de Portlligat" exposat al Teatre-Museu Dalí de Figueres. / Pere Duran/Nord Media

Redacció

Redacció

L’exposició Dalí. El Crist de Portlligat allarga la seva estada a Figueres i es podrà veure fins al diumenge 5 de maig. La mostra havia de finalitzar el 30 d'abril, però segons ha anunciat la Fundació Dalí el Museu de Glasgow ha concedit una pròrroga perquè El Crist es pugui contemplar durant els dies de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres.

Coincidint amb aquesta pròrroga, l’actor Lluís Homar oferirà una xerrada poètica de Sant Joan de la Creu, Santa Teresa, Miguel de Molinos, Jacint Verdaguer, Maestro Eckhart, titulat Els místics i jo. Tindrà lloc divendres 3 de maig a les 7 del vespre sota la cúpula del Teatre-Museu Dalí. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a la web de la Fundació.

El Crist o Crist de Sant Joan de la Creu (1951) està instal·lat a la Sala de les Lògies. L'obra va arribar l'octubre de l'any passat amb tres anys de demora, a causa de la pandèmia, l'exposició busca deixar petjada, amb una mostra que gira entorn a aquesta obra mestra del geni que va suposar, per a ell, «una etapa de transició» i la recerca «de la perfecció de la tècnica, la bellesa i composició».