15 de novembre de 2017
15.11.2017

L'amo de Bon Preu trasllada a Madrid la seva societat d'inversió

Fonts de la companyia argumenten que es tracta d'una operació bancària "derivada" del procés d'absorció de CatalunyaCaixa per part del BBVA

15.11.2017 | 14:02
L'amo de Bon Preu trasllada a Madrid la seva societat d'inversió

El president del grup Bon Preu, Joan Font, ha traslladat a Madrid el domicili social de la societat d'inversió ('sicav') de la qual participa a nivell particular. Segons informa 'El País' i han confirmat fonts de l'empresa a l'ACN, aquesta 'sicav', Portfoli GT Sicav S.A, es troba "fora del perímetre de consolidació del grup Bon Preu". Segons les mateixes fonts, la dipositària de la 'sicav' era CatalunyaCaixa i, en ple procés d'absorció de CatalunyaCaixa per part del BBVA, "el banc proposa el trasllat del domicili social de la societat d'inversió de Manresa a Madrid, degut al fet que la gestora del BBVA té el domicili en aquesta ciutat". Aquesta proposta es va fer efectiva al mes de juny. Es tracta, segons fonts properes a l'empresa, "d'una operació bancària derivada exclusivament d'un procés de fusió per l'absorció de CatalunyaCaixa per part de BBVA". A més, des de l'empresa asseguren que Joan Font, després d'assabentar-se de l'operació, ha iniciat les gestions per retornar el domicili social a Catalunya.

El president de Bon Preu s'ha posicionat en diverses ocasions a favor de la independència de Catalunya. De fet, l'empresa s'ha adherit a les darreres aturades de país. El Grup Bon Preu també va anunciar fa poques setmanes una inversió de 200 MEUR en l'obertura de 27 establiments nous entre els anys 2018 i 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema