16 de novembre de 2018
16.11.2018
Diari de Girona
CAÇADORS D'OFERTES

Gairebé una enquesta per minut, i moltes pistes sobre els productes més demandats

Primeres idees sobre els productes que tindran més demanda aquest Black Friday

16.11.2018 | 12:21
Gairebé una enquesta per minut, i moltes pistes sobre els productes més demandats

A la primera jornada dels Caçadors d'ofertes, els nostres lectors van completar gairebé una enquesta per minut i ens van donar les primeres pistes de què serà el més demandat aquest Black Friday, que tindrà lloc el 23 de novembre a pràcticament tot el món.

És clar que després del Black Friday arriba el Ciber Monday, per al qual els nostres 'Caçadors d'ofertes' faran la mateixa feina. I la pràctica totalitat de les enquestes ens demanen que els tornem a enviar també les ofertes per a aquest dia.

El que està resultant especialment atractiu per als nostres 'Caçadors d'ofertes' són les peticions de productes. Una dada fonamental per a la nostra tasca que ja estem desenvolupant al màxim d'activitat, però també un món ple de curiositats.

Perquè realment la nostra enquesta està fent les funcions d'un interessant sondeig sobre els productes que més es demandaran aquest Nadal. No és una enquesta científica, però superades les mil respostes, sí que ens dona algunes pistes i revela certes curiositats dignes de tenir en compte. Com per exemple que la lluita per la primera plaça és cada cop més renyida entre els productes d'Alexa, els televisors i els mòbils, que van bastant igualats.

Però s'hi ha anat sumant les darreres hores un producte que també podria convertir-se en una de les estrelles del Nadal: els SmartWatch. Un article que, precisament perquè no és barat, és més buscat en les ofertes. Com els rellotges amb GPS o polseres d'activitat, que també són molt buscats entre els descomptes.

En aquest terreny s'estan movent també els robots aspirador, que per preu per a moltes persones són inassolibles durant tots els dies de l'any, però que una bona rebaixa podria convertir en súper vendes.

Va ser això precisament el que, segons ens informen els nostres col·laboradors de CompraMejor.es, va passar l'últim Black Friday. Quan el robot aspirador, Cecotec Conga, es va convertir en un dels productes de més èxit en baixar dels 200 euros el que fins llavors semblava limitat al luxe.

Els articles de cuina, sobretot els petits electrodomèstics, també estan entre les categories més sol·licitades. Igual que els auriculars, que pot ser que siguin un dels productes que més i millor es venen per internet durant tot l'any, i que aquí sortiran amb ofertes interessants.

També els ha resultat cridaner als nostres 'Caçadors d'ofertes' que en la petició d'articles de moda, sobretot en roba, hi ha un empat tècnic entre homes i dones.

I els productes menys demandats en aquesta primera jornada van ser els relacionats amb ocells i amb cavalls.

Però encara és aviat per fer alguna cosa més que 'jugar' amb les dades, i en els pròxims dies seguirem explicant-vos com van evolucionant arran de les vostres respostes i les anàlisis que anem realitzant diàriament amb ajuda de Compramejor.es.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook