Sota el nom de «Descobreix el camí del Catllar, construeix el teu camí i empodera la teva empresa» la coach Anna Colomer va engegar a inicis d’aquest mes d’octubre un projecte, dirigit sobretot a empreses, amb l’objectiu de «potenciar les seves habilitats i competències per la consecució de metes o objectius tant personals com professionals».

Es tracta d’unes sessions, amb una durada d’unes cinc hores, on es fa una ruta dins del parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, que pretén «lligar el coaching amb el valor que té el parc, els aprenentatges que es poden extreure de la natura i connectar amb el nostre interior», explica l’Anna Colomer. Aquest projecte a la comarca del Ripollès és «pioner», ja que segons detalla la mateixa organitzadora és la primera iniciativa d’aquest tipus que té lloc al parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Les sessions comencen amb la recerca d’un «objectiu compartit» entre els participants. Posteriorment, es fa una ruta per «conèixer el territori amb tots els seus valors» i, finalment, es fa un dinar conjunt amb els participants com a «sistema de recompensa que ens portarà a les nostres metes», detalla l’Anna Colomer.

El projecte està destinat principalment a empreses malgrat que també hi poden participar persones de manera individual. El 2% del preu d’aquestes sessions està destinat directament al parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.