Lidl inverteix més de 6 milions d’euros en la seva nova botiga a Sant Feliu de Guíxols

La companyia compta amb més de 120 establiments a Catalunya

Lidl de Sant Feliu de Guíxols

Lidl de Sant Feliu de Guíxols / Lidl

Redacció

Lidl inaugura aquest dijous la seva nova botiga a Sant Feliu de Guíxols. La companyia ha invertit més de 6 milions d’euros en la construcció i equipament del nou local. Aquesta nova obertura suposarà la creació de 14 nous llocs de treball. La nova botiga compta amb 1.300 m² de sala de vendes i obrirà de dilluns a diumenge en horari de 9.00 a 21.30h.

L'establiment compta amb aparcament de prop de 100 places en el qual també s'han habilitat tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. A més, la botiga disposa d'una instal·lació de 900 m² de panells fotovoltaics, gràcies als quals podrà generar el 30% del consum energètic total de l'edifici, una acció "en el marc del compromís de Lidl amb la sostenibilitat i la reducció de les emissions de CO₂ per minimitzar l'impacte ambiental", detalla la companyia.

"La inauguració d'aquest nou espai comercial a Sant Feliu de Guíxols reflecteix, una vegada més, l'aposta de Lidl per Catalunya", afirma l'empresa en un comunicat. Segons l'escrit, Lidl compta amb més de 120 establiments a Catalunya i, segons dades de PwC, genera més de 23.800 ocupacions directes, indirectes i induïdes.