La gironina Escubedo instal·la més de 1.000 plaques solars

La companyia genera més del 25% del consum elèctric de la seva seu central

Instal·lació fotovoltaica de SolarProfit a la seu central d'Escubedo

Instal·lació fotovoltaica de SolarProfit a la seu central d'Escubedo

Redacció

La gironina Escubedo ha instal·lat 1.368 panells solars a la seva seu central, a Riudellots de la Creu. D’aquesta manera, l’empresa de sistemes de connexió contribueix a la consecució del seu objectiu de minimitzar el nivell d’impactes sobre el medi ambient causat per les seves activitats, segons detalla SolarProfit, la companyia que ha realitzat la instal·lació, en un comunicat.

Gràcies a aquest projecte, Escubedo evita l’emissió anual de més de 303 tones de CO₂ a l’atmosfera, quantitat equivalent a la que absorbirien uns 1.520 arbres en 30 anys de vida, afirmen en el seu escrit. Aquesta aposta per l’autoconsum fotovoltaic permet garantir un menor impacte de la seva activitat, ja que, gràcies a aquesta instal·lació, Escubedo genera 849,7 MWh a l’any d’energia, quantitat equivalent a més del 25% del consum elèctric de la seva seu central.

La companyia compta amb plantes de producció a Espanya, Turquia i Mèxic i una àmplia xarxa de distribució mundial que inclou seus a els Estats Units, Xina i Brasil (entre d'altres), Escubedo connecta més de 50 països i produeix més de 4 bilions de components l'any.