El Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar va ser la setmana passada l’encarregat d’acollir una convenció de l’empresa internacional Forcepoint, amb seu a Itàlia, que es dedica al desenvolupament de software de seguretat informàtica. Hi van participar un total de 370 delegats d’Àsia, Europa, Àfrica i Amèrica. Aquest es va tractar d’un esdeveniment captat per l’equip comercial d’Evenia Hotels.

El darrer 3 de maig, el Lloret Convention Bureau va participar en un seminari que va tenir lloc a Roma. A l’acció hi varen participar 190 organitzadors d’esdeveniments de turisme de reunions de la capital italiana, principalment de l’àmbit associatiu, que van mostrar interès per la destinació i la seva oferta especialitzada.

Per altra banda, el Lloret Convention Bureau vol continuar desenvolupant la seva estratègia al mercat francès, a través de l’agència de representació Partance, per posicionar la destinació en el turisme de reunions i esdeveniments. Per aquest motiu Lloret de Mar també va acollir recentment un viatge de familiarització «Expérience Lloret de Mar» en el qual van participar deu agències organitzadores d’esdeveniments provinents de Lió, Marsella i Montpellier.

Per aquest 2023, seguint l’estratègia de l’entitat, volen mantenir com a mercats prioritaris el català, l’espanyol i el francès i volen recuperar les accions promocionals en mercats estratègics com l’anglès, l’italià , l’escandinau i d’altres mercats tradicionals europeus. El pla d’accions se centra en la promoció de Lloret de Mar com a «destinació ideal per l’organització de reunions, incentius i esdeveniments; el suport en màrqueting i comercialització als diferents membres; i el posicionament en comunicació i imatge de marca del municipi».