Fluidra comença a construir la seva nova nau a Sant Feliu de Buixalleu

La companyia especialitzada en la construcció de piscines preveu que les instal·lacions estiguin operatives l’abril del 2024

Acte de posada de la primera pedra de la nova nau logística de Fluidra a Sant Feliu de Buixalleu.

Acte de posada de la primera pedra de la nova nau logística de Fluidra a Sant Feliu de Buixalleu. / Fluidra

Redacció

Fluidra, companyia especialitzada en la construcció de piscines, ha arrencat la construcció d’una nova nau logística a Sant Feliu de Buixalleu, que serà desenvolupada per l’empresa de logística Logicor, segons ha informat aquest dilluns Fluidra en un comunicat.

Durant l’acte de posada de la primera pedra, Martí Giralt, EMEA Manufacturing General Manager (FMD) de Fluidra, ha explicat que s’espera que la construcció de la nau finalitzi al març i que s’hi pugui començar a operar l’abril del 2024. A l’acte han assitit l’alcalde de Sant Feliu de Buixalleu, Xavier Santos i representants de Logicor.

El desenvolupament de la nau permetrà a la companyia centralitzar l’estoc i millorar els serveis de lliurament dels productes a causa de l’alta demanda als mercats del sud d’Europa.

Aquesta és la segona nau logística de Fluidra a la localitat, amb una superfície conjunta de 24.000 metres quadrats i ubicades a «un enclavament estratègic a prop de l’autopista AP-7».

L'empresa més gironina de l’Ibex

Fluidra, que cotitza a l’Íbex, té una presència important a Girona, on dona feina a uns 500 treballadors. La principal base d’operacions del grup a la província se situa a Sant Jaume de Llierca. Allà hi tenen la seu Sacopa, Poltank i Prelast. La primera d’elles disposa d’unes instal·lacions d’uns 30.000 metres quadrats i es dedica a la injecció de termoplàstics i fabrica productes per a piscines. També compta amb una divisió mèdica. Al mateix municipi hi trobem Poltank (dissenya i fabrica recipients a pressió en polièster reforçat amb fibra de vidre) i Prelast (que fabrica peces de cautxú i de silicona a mida per a qualsevol ús industrial que requereixi estanquitat o característiques mecàniques exigents). A Sant Julià de Ramis hi trobem Industrias Mecanicas Lago, filial especialitzada en la fabricació bombes per a piscines. Finalment, Trace Logistics, la filial logística del grup, compta amb magatzems a Maçanet, Santa Coloma de Farners i a Sant Feliu de Buixalleu.