Fundae ofereix microcrèdits de 600 euros en formació: descobreix-ho!

Vols estudiar i ampliar competències laborals? El SEPE t'ofereix aquestes ajudes amb Fundae

Fundae ofereix 600 euros per formació

Fundae ofereix 600 euros per formació / @peoplecreations

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Si tens ganes d'aprendre i créixer dins el sector laboral, Fundae (Fundació Estatal per la formació de la Feina) està oferint uns microcrèdits de 600 euros per poder formar-te en les competències de la transformació digital, productiva i verda.

La gestió de Fundae la fa el SEPE i els cursos s'ofereixen tant per a persones que estiguin a l'atur com per a persones treballadores. A part dels ciutadans, també poden sol·licitar el microcrèdit les entitats formatives o les agrupacions d'entitats formatives, referides als programes formatius inclosos en el 'Catàleg d'Especialitats Formatives del Sistema Nacional de Feina'. A més a més, les entitats podran rebre un extra de 100 euros per cada participant que s'apunti en el curs o cursos oferits.

La formació pot ser tant online com presencial, segons l'Ordre TES/1016/2023 de 5 de setembre, publicada al BOE

Microcrèdits per formar-te

Microcrèdits per formar-te / Fundae

Com sol·licito el microcrèdit

  1. Has d'escollir el curs al qual et vols apuntar, però ha d'estar dins la temàtica de les competències de transformació digital, productiva i verda. Dins la convocatòria no s'accepten títols oficials de màsters, postgraus, certificats o acreditacions de formació professional. 
  2. Matricula't.
  3. Has de fer el curs i superar-lo (aprovar-lo) abans del 30 de setembre de 2025.
  4. Entra a la web Fundae i selecciona l'apartat "microcrèdits 2023-2024 per persones". Allà hauràs de fer una sol·licitud per demanar el microcrèdit. Et demanaran certa documentació i informació.
  5. Després només et quedarà, esperar la resolució.