Una empresa amb seu a Sils és reconeguda com una de les millors per a treballar

La companyia d’ingredients de fleca, pastisseria i xocolata Puratos rep el segell ‘Top Employer’ a Espanya per la gestió dels recursos humans

Treballadors de Puratos.

Treballadors de Puratos. / Puratos

Joel Lozano

Joel Lozano

La companyia d’ingredients de fleca, pastisseria i xocolata Puratos va ser reconeguda, el passat mes de gener, amb el segell «Top Employer» a Espanya per la gestió dels recursos humans, una certificació que la converteix en una de les millors companyies per a treballar de tot l’Estat.

La multinacional belga compta amb la seva seu a Espanya a Sils. La companyia dona feina a més de 10.000 persones a 84 països a tot el món. A Espanya, la firma compta amb més de 450 professionals, dels quals aproximadament 300 es troben a Sils.

Instal·lacions de Puratos a Sils.

Instal·lacions de Puratos a Sils. / Puratos

Allà, la companyia té un centre de producció i magatzem, a més de les ares d’investigació, màrqueting, recursos humans o qualitat, entre d’altres. En les seves instal·lacions a les comarques gironines, Puratos fa productes amb pols per a la indústria fornera i pastissera, greixos pel sector de la pastisseria, xocolata i altres productes com la massa mare. A més, a la província de Girona, la companyia té una fàbrica a Riudarenes on produeix xocolata.

El segell «Top Employer» reconeix el treball de la companyia en matèria de recursos humans. Entre els principals aspectes es troba «com vinculem a tots els treballadors amb el propòsit de la companyia, com definim els objectius de cada persona o les condicions de treball», explica Ferran Mendoza, director de recursos humans de Puratos Espanya.

La companyia relata que ofereix beneficis socials als seus empleats que «els ajuden a impulsar el seu desenvolupament» professional i personal, promovent mesures com són la revisió del talent i «el feedback continu», l’impuls del lideratge, la igualtat de gènere o la conciliació de la vida laboral i familiar. 

Ocupació de qualitat

Mendoza considera que el segell «significa el reconeixement d’una feina que vam començar a fer fa sis anys». Explica que «no érem ni coneguts ni reconeguts» en el món dels recursos humans. Ara, assegura que el «repte es ser més coneguts» per «tenir les millors persones amb nosaltres», però més tenen la responsabilitat de mantenir el segell.

Mendoza també explica la importància de què el reconeixement arribi a través d’una auditoria: «També ens diu on podem millorar», afirma. El director de recursos humans de Puratos Espanya assegura que la firma també busca «poder oferir una ocupació de qualitat a la província de Girona i que els professionals vulguin venir a treballar aquí i no marxar a altres llocs».

Subscriu-te per seguir llegint