L'anglés, el nou vídeo del PSOE amb el que ridiculitzen Feijóo

Un fotograma del video

Un fotograma del video / DdG

DdG

El president i candidat del PP per a les properes eleccions generals del 23 de juliol, Alberto Núñez-Feijóo, manté una mala relació amb l'anglès. "El meu problema no és el gallec o el castellà, és l'anglès. M'he de posar a estudiar-lo, és la meva obligació", ha confessat Feijóo a Ana Rosa Quintana en antena. I no és la primera vegada que el candidat popular reconeix els seus problemes amb l'anglès, un idioma bàsic per desenvolupar-se en l'àmbit internacional, tal com ha deixat palès l'actual president, Pedro Sánchez.

El PSOE ha aprofitat aquesta mancança del líder popular per treure un nou vídeo al seu compte de Twitter: "L'anglès, un altre problema per a Feijóo?", diu el missatge que acompanya la publicació, en què els socialistes afirmen que "parlar anglès és imprescindible" i que "importa parlar-ho a tots els sectors professionals". El vídeo acaba amb una sèrie de fragments de Sánchez i altres líders del PSOE parlen anglès en contextos internacionals.

"La mentida"

El PSOE, que partia amb avantatge per ser qui ha pres la decisió de l'avançament, no ha perdut ni un segon a posar a rodar la maquinària. Ja aquest mateix dimecres, el partit socialista va donar el tret de sortida. I ho ha fet amb un missatge rotund: “la mentida”.

Un missatge que va publicar a través del seu perfil de Twitter en què destaquen que "el PP es descobreix i confirma que això és el que volen per a Espanya i aquest és el projecte polític que volen conformar", acompanyat d'un vídeo en què recorda als ciutadans mitjançant fotogrames breus el desastre del Prestige, el vessament de petroli a Galícia provocat per l'enfonsament del vaixell petrolier Prestige el 2002, els esdeveniments d'ETA, i fins i tot, la corrupció dels líders populars, entre ells Mariano Rajoy o José Maria Aznar.