Veray (PP) aposta per complir els compromisos climàtics amb "tots els sectors implicats"

La candidata del PP al Congrés dels Diputats per Girona assegura que el partit implementarà els criteris d'una economia circular

A l'esquerra, la candidata del Partit Popular al Congrés per Girona, Concepció Veray.

A l'esquerra, la candidata del Partit Popular al Congrés per Girona, Concepció Veray. / PPC Girona

DdG

La candidata del Partit Popular (PP) al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, es mostra favorable a complir els compromisos climàtics per lluitar contra l'escalfament global, però comptant amb tots els sectors implicats, i no "en contra d'ells". En una visita a l'exposició interactiva permanent "Still on Time", al castell de Lloret de Mar, Veray ha assegurat que el PP idearà criteris per implementar una economia circular a tots els sectors d'activitat. També promouran "actuacions més eficients des del punt de vista econòmic" per tal de complir aquests compromisos mediambientals amb el menor cost possible.

Segons la candidata, l'economia circular “va molt més enllà de crear nous impostos, com ha fet el sanchisme", i inclou la gestió de residus, la millora de processos productius i vetllar pel cicle de l'aigua, entre altres. Per això, l'objectiu del partit és crear plans d'acció triennals amb mesures dirigides a assolir els objectius climàtics, les línies d’actuació del Pacte Verd europeu i els objectius traçats per la Comissió Europea sobre economia circular.

Transició energètica "factible"

Veray ha posat de manifest que el candidat al president del Govern, Alberto Núñez Feijóo suposarà establir un "model de transició energètica factible", polítiques de reducció d'emissions i l'impuls de les instal·lacions de captura de diòxid de carboni pels sectors amb consum energètic elevat.