Veray (PP): "Dissenyarem mecanismes per aconseguir el retorn del talent"

La candidata dels populars visita les instal·lacions de Trace Logistics Fluidra, a Maçanet de la Selva

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, durant la seva visita a Trace Logistics Fluidra.

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, durant la seva visita a Trace Logistics Fluidra. / PP

Redacció

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha visitat aquest dijous les instal·lacions de Trace Logistics Fluidra, a Maçanet de la Selva. Veray ha assegurat que els populars "elevarem la inversió en I+D+i" i dissenyaran mecanismes "per aconseguir atraure talent internacional i el retorn del talent espanyol". A més, ha afirmat que un govern liderat per Alberto Núñez Feijóo permetrà impulsar "una estratègia nacional de reindustrialització "amb l'objectiu d'incrementar fins el 20% del PIB el pes de la indústria espanyola".

Veray ha defensat que un augment de la inversió "facilitarà la transferència de coneixements amb les empreses, desenvolupar la carrera d'investigador i reforçar ponts entre la ciència i les empreses perquè les patents espanyoles no emigrin a l'estranger". A més, ha assegurat que els populars treballaran per establir "un marc regulatori estable" per a les indústries en creixement, "apostant molt clarament per la innovació i el desenvolupament".