23 de abril de 2019
23.04.2019
Diari de Girona

El PP suma noves cares amb el lema «Creiem en Figueres»

Als primers llocs de la llista hi ha Anna Bernal, Aleix Morillas, Àngela Domènech i Daniel Ruiz

22.04.2019 | 23:46
Membres de la llista del PP a Figueres, amb Olmedo al centre.

L'alcaldable per Figueres i candidata al Senat del Partit Popular (PP), Maria Àngels Olmedo, va presentar el divendres de la setmana passada els quatre primers membres de la candidatura que l'acompanyen com a cap de llista: Anna Bernal, Aleix Morillas, Àngela Domènech i Daniel Ruiz. Olmedo incorpora cares noves a la llista del PP Figueres sota el lema «Creiem en Figueres».

Olmedo va destacar que es tracta d'una llista totalment renovada i amb ganes de treballar. Segons la formació, és un grup liderat per una representant amb gran experiència com a regidora i molt conscient de les mancances reals del municipi. El partit subratlla que un dels principals objectius del grup és aconseguir els nivells de benestar i seguretat necessaris per dirigir la ciutat «perquè surti de la paràlisi en la qual jeu fa temps».

Els primers de la llista són: Anna Bernal, que és funcionària del Departament de Justícia; Aleix Morillas, que té estudis de Dret a la UdG i ara es fa càrrec d'una empresa familiar; Àngela Domènech, empresària del sector editorial, fundadora de diverses capçaleres arreu de Catalunya; i el més jove, Daniel Ruiz, estudiant de Dret a la UdG i estretament implicat en el món associatiu universitari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook