11 de gener de 2013
11.01.2013

Crèdits sense aval i a interès més baix per a emprenedors i autònoms gironins amb un projecte viable d'empresa

L'ajuntament i MicroBank signen un conveni per facilitar que els petits empresaris disposin de diners per tirar endavant la seva idea

11.01.2013 | 15:07
D´esquerra a dreta, el director comercial de MicroBank, Ramon Gatell, la regidora de Promoció Econòmica, Marta Madrenas, i el responsable de l´entitat a Girona, Xavier Punsatí.

L'Ajuntament de Girona i MicroBank ("la Caixa") han signat un conveni que permet als petits empresaris i emprenedors tenir condicions més avantatjoses per aconseguir petits préstec per arrencar els negocis. Microbank no els exigirà aval i el tipus d'interès serà del 8,25%, per sota dels que es fixen per a préstecs personals. Per contra, l'Ajuntament de Girona -a través de Girona Emprèn- haurà d'avaluar els projectes dels emprenedors i emetre un informe on es garanteixi que la idea és viable. Els crèdits seran d'un màxim de 25.000 euros i el consistori creu que poden ajudar a salvar el principal obstacle que tenen molts emprenedors per fer realitat els seus projectes: l'accés al crèdit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema