12 de juny de 2017
12.06.2017
BBVA AMB LES EMPRESES
Sofía Marqués, copropietària de la marca Baby Bites. 

«La clau del nostre èxit és que hem creat un producte divertit»

13.06.2017 | 07:12
Les creadores dels sacs Baby Bites, Sofía Marqués i Andrea Durall

Fa quatre anys que les joves emprenedores Sofía Marqués i Andrea Durall van posar en marxa Baby Bites, una marca que dissenya curiosos sacs per a nadons i nens petits.

És la innovació la clau del vostre èxit?

Sí, hem aconseguit crear un producte divertit, amb ganxo i que genera somriures. El 50% dels nostres clients no tenen fills, compren aquests sacs per regalar-los. A banda, es tracta d´un producte de qualitat i amb uns dissenys molt atractius. És un regal que marca diferència.

Com va néixer aquesta idea?

A través d´un regal que havia de fer l´Andrea a un nadó. La vaig ajudar a fer un sac que fos divertit. El regal va agradar molt i a partir d´aquí vam decidir fer-ne més i anar-los a vendre a fires d´artesania. La primera parada la vam muntar al mercat La Ramona de Banyoles. I allà vam veure que realment el producte agradava molt, així que vam decidir obrir una pàgina web i vam començar a distribuir els sacs Baby Bites per diferents botigues.

Després de quatre anys, en quin moment es troba l´empresa?

Amb seu a Banyoles, Baby Bites compta amb un equip d´onze persones. En només quatre anys de vida, hem aconseguit exportar a més de 40 països i confien en nosaltres més de 400 punts de venda.

Com us ha ajudat en aquest procés el BBVA?

Fa cosa d´un any vam obrir un compte corrent i una pòlissa amb BBVA perquè necessitàvem finançament. El nostre assessor fiscal ens va recomanar aquesta entitat perquè sabia que ens oferirien un bon producte, i així ha estat. A banda, també hem contractat un parell d´assegurances per al local amb aquesta entitat. Estem molt contentes amb el bon tracte que hem rebut per part del personal de l´entitat.

Per què aquesta entitat?

Perquè volíem una entitat que ens donés confiança i a més, BBVA és un banc amb representació a tot el món.

Quin és el futur de Baby Bites?

El setembre volem treure nous productes. Crearem nous dissenys pels nostres sacs i altres accessoris, com les mantes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema