El polígon industrial de Pont de Molins està en ple procés de creació. La junta de compensació -formada per propietaris del sector i amb representació de l´Ajuntament de Pont de Molins- està finalitzant la redacció del projecte de reparcel·lació. Un procés que finalitzarà d´aquí a un any amb l´inici de les obres d´urbanització i, posteriorment, l´adjudicació dels terrenys a les empreses interessades.

El projecte va néixer l´any 2013 amb l´objectiu de desenvolupar un sector industrial i logístic a Pont de Molins, entre l´antic Camí Ral i la carretera N-II. Pretén ser un espai on s´instal·lin empreses de tipus principalment industrial i logístic. A més, també hi haurà un petit espai destinat al sector comercial.

Amb una superfície total de 503.001 metres quadrats, el polígon es concreta en els terrenys dels Plans i de la Campassa i els que envolten el Puig d´En Xicoy. Limita a llevant pel Camí Ral o Camí de la Calçada, al sud per la carretera GIV-6025 i al Rec d´En Segura i a ponent per la carretera N-II.

Un dels grans avantatges del futur polígon de Pont de Molins és la seva excel·lent connexió amb la Jonquera. L´emplaçament es troba a peu de carretera de Cabanes, que connecta amb la N-II, des d´on s´accedeix a l´Autopista AP-7.