El passat dia 1 de novembre Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai, va presentar al seu estand de la Fira de Mostres el nou Hyundai Kona Híbrid elèctric. Es tracta d'una extensió natural de l'existosa gamma del model Kona, escollit millor cotxe de l'any.

Durant l'acte, el gerent de Fornells Motor, Emili Arespa, va agrair la presència del nombrós públic que volia conèixer en exclusiva el nou model híbrid de la marca, i el cap de vendes de Fornells Motor, Eduard Arespa, va explicar als assistents les novetats que incorpora aquest nou Kona, la més destacada de les quals és el sistema Bluelink, un dispositiu que utilitza sistemes telemàtics que permet, entre d'altres, al conductor bloquejar i desbloquejar remotament el vehicle a partir d'una aplicació per a telèfons mòbils. A més, per tal d'aconseguir una experiència de conducció còmoda i segura, el nou Kona Híbrid està equipat amb un complet paquet de tecnologies Hyundai SmartSense. Amb una pantalla de 10,25 polzades està equipat amb el sistema Driving Assist System (Eco-DAS) per tal d'ajudar a millorar l'economia del combustible.

El nou Kona porta un motor de gasolina d'1,6 litres de cilindrada amb 105 CV de potència i 147 Nm de parell combinat amb un motor elèctric síncron d'imants permanents amb 43,5 CV de potència i 170 Nm de parell màxim. La potència total és de 141 CV i aconsegueix els 160 km/h de velocitat punta i homologa un consum entre 5-5,4 litres/100 km en cicle combinat WLTP, depenent de l'equipament. Per tant, disposa del distintiu mediambiental Eco.