Desenes d'agents de Policia Nacional van blindar el Congrés dels Diputats davant la nova protesta convocada a les xarxes socials pels integrants del 15M. Els "indignats" van anar situant-se a darrera hora del dia al Paseo del Prado de Madrid, a les proximitats de la seu del Parlament, per passar allà la nit per protestar contra la negociació col·lectiva. L'objectiu dels manifestants era donar avui els "bon dia als diputats".

Per altra banda, un jutjat d'Elx ha paralitzat momentàniament l'ordre de desnonament d'un matrimoni d'ancians pensionistes de la localitat, al qual ha donat una pròrroga de 30 dies perquè pugui abandonar el seu immoble. Moments abans de l'hora en la qual estava prevista la intervenció judicial del domicili i al llarg del seu desenvolupament, uns dos-cents integrants del moviment 15-M d'Elx van reunir-se a l'accés a l'habitatge per impedir el desallotjament.

Per part seva, el cardenal Rouco Varela considera que "els joves, com estem veient aquests dies amb el fenomen del 15-M de la Puerta del Sol, no coneixen Déu, no coneixen Crist, i es troben amb les vides trencades".