El ministre d'Afers Estrangers britànic, Jeremy Hunt, va advertir que hi ha un risc real que es faci marxa enrere al Brexit i va vincular la sortida efectiva de la UE al suport parlamentari a l'Acord de Retirada pactat per la primera ministra, Theresa May, amb Brussel·les. Demà hi haurà una nova votació decisiva al Parlament britànic per ratificar el pla de May sense que hi hagi signes que els brexiters del propi Partit Conservador de May tinguin intenció d'avalar la iniciativa per la seva negativa a acceptar condicions sobre la frontera d'Irlanda del Nord .

«Tenim l'oportunitat de marxar de la UE el 29 de març o poc després i és important que aprofitem aquesta oportunitat perquè hi ha vent a les veles de la gent que està intentant aturar el Brexit», va afirmar. «Si vols aturar el Brexit només cal fer tres coses: matar aquest acord, aconseguir una pròrroga i després un segon referèndum. En només tres setmanes aquesta gent pot tenir dues d'aquestes tres coses i és bastant probable que la tercera estigui de camí», va argumentar.

En tot cas, les més importants veus del sector euroescèptic aliat amb la primera ministra britànica gairebé donen per segura una nova derrota parlamentària de la proposta per a la sortida del Regne Unit, en el que també per al cap negociador del Brexit a l'oposició laborista, Keir Starmer, suposarà una votació definitiva sobre el pla de la primera ministra en el seu conjunt.

Per la seva banda, més de 50 negocis i empreses d'Irlanda del Nord van enviar una carta oberta als parlamentaris britànics advertint que un Brexit sense acord causarà un «dany molt important» a l'economia de la regió. «El mercat de les exportacions, les cadenes de producció, la capacitat de despesa i la competitivitat de la regió» es veuran afectades, segons van advertir companyies com el gegant de les assegurances Allianz o l'empresa aeronàutica Bombardier Aerospace.